V I R A L L I N E N

24/7 puhelinpalvelu +358 9 231 69 699

BLOGIT

KORKEALAATUINEN ASIAKASPALVELU

KORKEALAATUINEN ASIAKASPALVELU

Otamme asiakaspalvelumme henkilökohtaisesti.

Olemme nykyaikainen yritys ja hyödynnämme huippuluokkaista ohjelmistoinfrastruktuuriamme helpottaaksemme monimutkaisten työtilausten käsittelyä. Kuitenkin lähestymistapamme asiakaspalvelua kohtaan on vanhanaikainen, ja olemmekin siitä ylpeitä.

Kun otat yhteyttä kielipalveluyrityksen asiakaspalveluun, haluat keskustella sellaisen henkilön kanssa, joka hoitaa asiasi tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

Tästä syystä emme käytä tietoliikenneohjelmistoja, joissa automaattiset äänitteet sanovat sinulle asioita, kuten ”Paina numeroa yksi, jos asiasi koskee asiakaspalveluamme, numeroa kaksi, jos asiasi koskee teknistä tukea ja numeroa kolme, jos asiasi koskee jotakin muuta”.

Kun soitat meille, projektikoordinaattorimme toivottaa sinut tervetulleeksi ja käsittelee tilaukseesi liittyvät yksityiskohdat. Hän ottaa henkilökohtaisesti vastuun siitä, että asiasi hoidetaan ammattimaisesti loppuun saakka.

Ääneen mainostaminen ei ole kovin suomalainen tapa, mutta asiakkaamme kertovat meille jatkuvasti, että asiakaspalvelumme on loistavaa ja kielipalvelumme on ensiluokkaista kääntämisestä oikolukuun ja tulkkauksesta julkaisujärjestelmiin useilla eri aloilla.